ISNIN-AHAD ( 9pg-11ptg)

KERETA KAHWIN

KERETA KAHWIN

Di Anggun Car rental Kuala Lumpur (KL) kami juga mempunyai perkhidmatan Kereta Kahwin sewa. Berpemandu atau pun tidak. Anda juga boleh pilih untuk kereta yang dipilih untuk di dekorasi kan bagi event tersebut. Kelas kereta sewa yang sesuai dan biasa dipilih untuk diguna bagi Majlis Perkhawinan adalah Kelas Sedan & Kelas Luxury.

Ada majlis perkahwinan? Perlu kan kereta sewa/kereta kahwin? Berpemandu atau tidak? Jangan risau, kami akan tolong anda memilih kereta dan tambahan yang sesuai bagi majlis anda.

 

 

Hubungi kami melalui Whatsapp ataupun melalui page Facebook kami. Ataupun melalui page Hubungi Kami dan isikan form di page tersebut.

 

Kami akan hubungi anda secepat mungkin! Terima kasih kerana memilih Anggun Lufya Travel & Tours demi keperluan Kereta Sewa/Kereta Kahwin Sewa anda.

AnggunRental.com

Here at Anggun Lufya Travel & Tours, we look to provide you with the best car rental service in Kuala Lumpur (KL). Our car rental KL service provides a wide range of vehicle types and prices. From budget to luxury. You will be able to find cars for all occassions.

OFFICE HOURS :
MON – FRI (9 am – 6 pm)

HOTLINE :
+601155004434

Waktu Operasi :

Isnin – Ahad (9 pg – 6 ptg)

Talian Hubungan :

+601155004434

COPYRIGHT @ANGGUN LUFYA TRAVEL & TOURS 2019